Incendiu într-un apartament situat la etajul nouă al unui bloc din Tulcea: 20 de persoane au fost evacuate

Incendiu într-un apartament situat la etajul nouă al unui bloc din Tulcea. FOTO ISU „Delta”
Incendiu într-un apartament situat la etajul nouă al unui bloc din Tulcea. FOTO ISU „Delta”

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, luni, la un incendiu izbucnit într-un apartament aflat la penultimul etaj al unui bloc turn cu zece etaje, din municipiul Tulcea.

Potrivit ISU „Delta” al județului Tulcea, pentru stingerea focului au intervenit de urgență trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru salvare și lucru la înălțime din cadrul Detașamentului Tulcea, care în cel mai scurt timp au reușit să localizeze și să lichideze incendiul, astfel că la ora 14.40, acesta a fost stins în totalitate.

„Incendiul a izbucnit la un apartament de la etajul nouă al blocului. Proprietara apartamentului s-a autoevacuat, iar pentru că a suferit o intoxicație din cauza fumului a fost preluată de un echipaj de la ambulanță”, au precizat pompierii tulceni

Din fericire nu au fost înregistrate victime, dar forțele de intervenție au evacuat 20 de vecini ai imobilului afectat.

Cauza probabilă producerii incendiului este aparat de gătit nesupravegheat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*