Avertizare Meteo: vreme severă și precipitații însemnate, în județul Tulcea. Drumul spre Aeroportul “Delta Dunării” a fost inundat

Drumul spre Aeroportul "Delta Dunării" a fost inundat. FOTO ISU Delta
Drumul spre Aeroportul "Delta Dunării" a fost inundat. FOTO ISU Delta

În județul Tulcea sunt așteptate căderi de precipitații de până la 30 de litri pe m.p. într-un timp scurt și intensificări ale vântului. De asemenea, pe toate râurile din județ este o atenționare hidrologică de posibile depășiri ale cotelor de atenție până mâine, 15 iunie.

În acest moment pompierii stației Babadag intervin pentru evacuarea apei dintr-o casă în localitatea Mihail Kogălniceanu, iar în urmă cu puțin timp, salvatorii Detașamentului Tulcea au intervenit pe DN 22A pentru evacuarea unei persoane de sex feminin care a rămas cu mașina blocată în șanțul de pe marginea drumului. Aceasta a fost recuperată de pompierii militari și se află în siguranță.

În acest moment se circulă cu dificultate pe drumul ce face legătura între municipiul Tulcea și comuna Mihail Kogălniceanu, în zona Aeroportului „Delta Dunării” din cauza cantității mari de apă de pe carosabil.

“Facem un apel la conducătorii auto să sporească atenția, iar dacă consideră că nu pot înainta din cauza vizibilității reduse din cauza precipitațiilor ori din cauza acumulărilor de apă pe carosabil, să oprească, iar dacă este posibil să se întoarcă din drum și să caute o zonă mai înaltă ferită de riscul unor viituri”, au transmis reprezentanții ISU Delta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*