Un tânăr de 19 ani a fost rănit în comuna Stejaru după ce a intrat cu autoutilitara într-un stâlp

Un accident rutier a avut loc pe data de 1 mai în localitatea Stejaru după ce un TIR nu a acordat prioritate unei autoutilitare, iar aceasta pentru a evita impactul, a intrat într-un stâlp electric.

Polițiștii spun că pe data de 1 mai, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Constanța, ce conducea un TIR pe o stradă din comuna Stejaru. La un moment dat, la intersecție cu DJ 222, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare condusă regulamentar de un tânăr de 19 ani din Tulcea, care, pentru evitarea impactului, a virat dreapta, lovind frontal un stâlp electric.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a tânărului de 19 ani. Ambii conducătorii auto dețineau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*