Victime în accidente rutiere produse din proprie vină

Dosar penal pentru un tulcean prins la volan sub influența alcoolului

Polițiștii rutieriști au înregistrat două accidente rutiere cu victime, produse din neatenție.

În cursul zilei de 19 septembrie  un bărbat de 57 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222, între localitățile Agighiol și Tulcea, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul autoturismul și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului au rezultat rănirea a două pasagere aflate în autovehicul. Conducătorul auto deținea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.  În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

În aceiași zi, doi tineri cu vârstele de 21 și 27 de ani, ambii din Tulcea, în timp ce se deplasau cu bicicletele în afara localității Murighiol, s-au dezechilibrat și au căzut de pe biciclete în afara părții carosabile. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea bărbatul de 27 de ani, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.
În urma testării celor doi bărbați cu aparatul alcoolscop a rezultat faptul că se aflau sub influența băuturilor alcoolice, primul bărbat având o concentrație de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat și cel de al doilea bărbat având concentrația de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*