PSD Tulcea remarcă diferențele majore între abordările celor doi candidați la Primăria Tulcea: Dragoș Simion – un plan bine definit vs. Ștefan Ilie – promisiuni neîndeplinite

Dragoș Simion. FOTO Adrian Boioglu

Alegerile locale pentru Primăria Tulcea din 2024 atrag atenția cu o serie de candidați remarcabili, fiecare aducând propriile viziuni și experiențe pentru dezvoltarea orașului.

”Dragoș Simion, candidatul PSD pentru Primăria Tulcea, își promovează candidatura subliniind nevoia de schimbare după o perioadă de stagnare sub actuala administrație.

Într-o perioadă în care comunitatea locală are nevoie de lideri cu viziune și determinare, Dragoș Simion se remarcă printr-un plan bine definit, care oferă soluții concrete și sustenabile. În contrast, Ștefan Ilie pare să se bazeze pe promisiuni deșarte, lipsite de fundament și direcție clară” – PSD Tulcea 

„Cetățenii își pun toată baza în mine, iar eu în ei că pe data de 9 iunie vor lua decizia corectă. Sunt pregătit să preiau conducerea Primăriei și să implementez toate proiectele despre care am vorbit. Voi începe prin a scoate orașul din șantierul în care se află de 4 ani de zile, pentru că fostul edil nu a fost capabil să realizeze ce a promis. Este despre cine face, nu despre cine promite!”, a declarat Simion.

Dragoș Simion consideră că Tulcea are nevoie urgentă de investiții în infrastructură și proiecte care să aducă beneficii reale locuitorilor. Fiind actualul viceprimar, Simion cunoaște în detaliu problemele orașului, dar nu a fost lăsat de primarul Ștefan Ilie să pună în aplicare soluțiile necesare. Această experiență îl motivează să candideze pentru funcția de primar, dorind să aducă schimbarea mult așteptată.

Simion își bazează campania pe un set clar de priorități care vizează îmbunătățirea calității vieții cetățenilor și dezvoltarea durabilă a orașului. Printre propunerile sale se numără:

– **Semafoare inteligente** în Municipiul Tulcea

**Sens giratoriu** în Piața Veche și la intersecția străzii Viticulturii cu str. G. Corneliu

**Extinderea rețelei de gaze** în zona de case

**Centura ocolitoare** a Municipiului Tulcea

**Transport local gratuit** pentru copii și seniori

**Reamenajarea Parcului Victoria**

**Modernizarea infrastructurii** din cartierele Sud-Vii, CAP și Baltagului

**Pietonalizarea străzii Unirii**, creând o legătură între Piața Civică și noua faleză a Dunării

**Reducerea tarifelor** la parcările publice și de domiciliu

**Parcări publice gratuite** în weekend, sărbători legale și după orele 18.00

**Puncte moderne de colectare a deșeurilor**

**Modernizarea iluminatului public** și sistemului de monitorizare video pentru siguranța cetățenilor

Pentru a sprijini familiile din Tulcea, Dragoș Simion propune o serie de inițiative care să răspundă la diversele nevoi ale comunității:

  1. **Stimulent financiar** pentru tinerii aflați la prima căsătorie, cu condiția ca în ultimii trei ani să fi locuit în Tulcea și să aibă un loc de muncă de minim șase luni.
  2. Programul **„Copiii noștri – viitorul nostru”** pentru familiile cu nou-născuți, care oferă produse de igienă, ajutor de specialitate și alte beneficii în primele trei luni de viață ale bebelușilor.
  3. **Dezvoltarea unui cartier pentru tineri** cu vârsta de până la 35 de ani și alocarea de terenuri pentru construcția de locuințe.
  4. **Regenerarea urbană a Cinema Dacia**.

Dragoș Simion promite și investiții în sport și cultură pentru tinerii orașului, inclusiv construcția de noi săli de sport și organizarea de evenimente culturale.

”Prin implementarea acestor măsuri, Simion declară că poate crea un mediu mai atractiv și favorabil pentru tineri, încurajându-i să rămână în comunitate și să contribuie activ la dezvoltarea acesteia. În antiteză cu promisiunile nerealizate ale actualului primar Ștefan Ilie, planul coerent și bine documentat al lui Dragoș Simion reprezintă o soluție viabilă pentru viitorul Municipiului Tulcea” – PSD Tulcea 

Programul de Guvernare Locala a Orașului Tulcea propus de Dragos Simion poate fi consultat accesând https://shorturl.at/EnB52


– Comandat de Partidul Social Democrat – Filiala Tulcea
– Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.tlnews.ro
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*