Victima unui accident, salvată de trei pompieri aflați în timpul liber

Victima accidentului a fost salvată de trei pompieri aflați în timpul liber. FOTO ISU Delta Tulcea

În dimineața de 4 octombrie, în jurul orei 7.30, s-a produs un accident rutier pe DN22 în apropiere de intersecția DN22 cu DJ 229. Un autoturism a fost scăpat de sub control și a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a izbit de un copac. În autoturism se afla o persoană de sex feminin, conducătoarea auto, în vârstă de 36 ani încarcerată. În acel moment, 3 salvatori de la Stația de pompieri Babadag se deplasau către Babadag, în afara orelor de program. Plt. Mirică George, Plt.maj. Stan Aurel și Plt.maj. Vișan Aurel au sunat la 112 și au sărit în ajutorul victimei și au descarcerat victima până la sosirea autospecialei.

Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital, conștientă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*