Teodora Giurgiuvanu este noul prefect al județului Tulcea

Teodora Giurgiuvanu. FOTO Facebook

Județul Tulcea are un nou prefect, fiind vorba de Teodora Giurgiuvanu, care îl înlocuiește pe Alexandru Cristian Iordan.

Guvernul a decis în ședința din data de 14 octombrie, încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Tulcea de către Alexandru-Cristian Iordan și numirea în această funcție, tot cu caracter temporar a Teodorei Giurgiuvanu.

Teodora Giugiuvanu este inspector de muncă în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea, iar la alegerile locale a candidat pentru un loc de consilier local municipal pe lista PNL

Alexandru-Cristian Iordan a fost eliberat din funcție deoarece urmează să candideze la alegerile parlamentare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*