Viață și sănătate: Dr. Valentin Leica, medic specialist medicină internă și cardiologie la OCH: „Fără o echipă bună, un medic poate fi înconjurat de cea mai bună aparatură, dar nu are rezultate”

Dr. Valentin Leica. FOTO Paul Alexe

În cadrul seriei ”Viață și sănătate”, jurnaliștii Tlnews au discutat cu Dr. Valentin Leica, medic specialist medicină internă și cardiologie, care a revenit în țară și s-a alăturat echipei OCH după ce a activat timp de 12 ani la mai multe unități medicale de prestigiu din Germania.

Specializat în medicină internă, cardiologie și cardiologie intervențională, dr. Valentin Leica explică, pentru TLnews, cât de important este pentru un medic mediul în care își desfășoară activitatea și cum trebuie să conlucreze profesionalismul echipei medicale cu care lucrează, dar și aparatura de ultimă generație, totul în beneficiul pacientului.

În cadrul Ovidius Clinical Hospital pot fi efectuate majoritatea investigațiilor pentru prevenție și a intervențiilor pentru a trata orice afecțiune din stadiu incipient. Pacienții care doresc o programare la Ovidius Clinical Hospital pot lua legătura cu spitalul la telefon (0241 480 400 și 0241 766 624), e-mail (office@ovidius-ch.ro) sau direct la adresa spitalului (Ovidiu, Constanța, DN 2A, km 202+880). Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*