Încă un hoț prins de polițiștii tulceni înainte de a cheltui banii furați

Mașini de poliție. FOTO Cătălin Schipor

În seara zilei de 11 februarie, polițiștii Postului de Poliție Jurilovca au fost sesizați cu privire la faptul că în cursul zilei respective persoane necunoscute au pătruns într-o locuință din localitatea Jurilovca de unde au sustras o sumă de bani.

În urma verificărilor, în cursul zilei de 12 februarie, polițiștii tulceni au identificat persoana în cauză, fiind un bărbat de 30 de ani, din comuna Jurilovca, județul Tulcea. Acesta a profitat că victima era plecată de acasă și a pătruns prin efracție în locuință de unde a furat toți banii pe care i-a găsit. Prejudiciul cauzat, în valoare de 1.000 de lei a fost recuperat în totalitate și predat persoanei păgubite.

Pe numele suspectului s-a întocmit dosar penal și se efectueză cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*