Veteranul tulcean Alexandru Stanciu, 99 de ani de cinste, demnitate și onoare

Veteranul de război Alexandru Stanciu a ajuns la venerabila vârstă de 99 de ani. FOTO: Prefectura Tulcea

Veteranul de război Alexandru Stanciu,  din Turcoaia, județul Tulcea a ajuns la  venerabila vârstă de 99 de ani.

Prefectul județului Tulcea, Alexandru Dan Munteanu i-a trecut pragul casei exprimându-și recunoștința și aprecierea pentru tot ceea ce a sacrificat pe câmpul de luptă, în numele României.

„Sunt onorat să vă strâng mâna, să vă felicit pentru tot efortul și sacrificiul depus în numele țării. Respect, onoare și considerație!”, a precizat prefectul Alexandru Dan Munteanu.

Alexandru Stanciu s-a născut la 30 decembrie 1923.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*