Prefectura Tulcea a semnat contractul de achiziție pentru ambarcațiunea de patrulare, intervenție și salvare

Municipiul Tulcea, Monumentul și Dunărea. FOTO Cătălin Schipor

În urma procedurii de licitație desfășurată de Instituția Prefectului – Județul Tulcea și în urma căreia a fost desemnat câștigătorul,la sediul Prefecturii Tulcea a fost semnat contractul de achiziție a unei ambarcațiuni de patrulare, intervenție și salvare.

Conform contractului de achiziție, ambarcațiunea urmează să fie livrată în termen de 30 de zile de la data semnării contractului.
Ambarcațiunea va acționa pe fluviul Dunărea, Delta Dunării, zona lagunară şi în locurile greu accesibile și dispune de dotări tehnice de ultimă generație care asigură maximum de eficiență în intervențiile de pe teritoriul Rezervației.

Achiziția ambarcațiunii s-a făcut în cadrul proiectului „Management performant al situațiilor de urgență pentru comunitățile locale din Delta Dunării”.

Licitația a fost câștigată pentru suma de 741.715,10 lei cu TVA, finanțarea fiind asigurată 100% din fonduri europene. Cererea de finanțare a fost selectată prin Strategia de Dezvoltare Locală a Zonei Pescărești Delta Dunării- Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime 2014-2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*