Mesajul primarului Ion Acceleanu pentru toate doamnele și domnișoarele din comuna Hamcearca

Primarul comunei Hamcearca, Ion Acceleanu. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Hamcearca, Ion Acceleanu, a transmis un mesaj doamnelor și domnișoarelor cu ocazia Zilei de 8 Martie.

„În fiecare zi vorbim de toți și de toate….

Dar de 08 Martie nu putem vorbi decât de ceea ce fiecare dintre noi avem mai drag și mai scump pe această lume, și nu numai, mamă, fiică, bunică, soră etc. Fără ele noi nici n-am mai exista!

La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor de pretutindeni și, nu în ultimul rând, celor din comuna Hamcearca!”, a transmis primarul Ion Acceleanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*