Un transport ilegal de pește a fost depistat de polițiștii și jandarmii tulceni

Sute de kilograme de pește au fost găsite de polițiști. FOTO Poliția de Frontieră

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au ridicat în vederea confiscării peste 240 kg de pește.

În seara de 2 februarie, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Valea Nucarilor și Murighiol împreună cu jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județea Tulcea, au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din Constanța, care conducea cu o autoutilitară în localitatea Agighiol, județul Tulcea, cu care transporta 242 kg de pește, pentru care bărbatul în cauză nu a putut prezenta documente de transport.

Întreaga cantitate de pește a fost ridicată în vederea confiscării și predată spre valorificare unei societăți de profil. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transport pește fără documente legale, conform art. 64 din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.23/2008, privind pescuitul și acvacultura.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*