O adolescentă a fost accidentată pe o trecere de pietoni din municipiul Tulcea de un șofer beat care a fugit apoi

Testarea cu etilotestul. FOTO Ilustrativ TLnews.ro

Un individ beata accidentat un pieton în municipiul Tulcea iar apoi a fugit de la locul faptei. A fost identificat la scurt timp de către polițiștii tulceni care au întocmit un dosar penal pe numele său.

Accidentul rutier a fost înregistrat în seara zilei de 9 februarie când, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Isaccei, din municipiu, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, a accidentat o adolescentă de 14 ani, din Tulcea, care se angajase în traversarea străzii, în mod regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, iar victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Șoferul fugar a fost identificat la scurt timp de către polițiști. Acesta poseda permis de conducere, însă la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*