Polițiștii tulceni au continuat acțiunile de control pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Polițiștii tulceni au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea ilegalităților în domeniul silvic și pentru depistarea transporturilor ilegale de material lemnos și pomi de Crăciun. Acțiunile sunt coordonate la nivel național și se desfășoară pe raza întregului județ, în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții in domeniu.

În cadrul acestor acțiuni au fost instituite filtre rutiere pe drumurile publice, care vizează: controlul circulației materialului lemnos pentru a se stabili dacă se respectă prevederile legale în vigoare și verificarea legalității documentelor de proveniență și însoțire a materialului lemnos și a pomilor de Crăciun.

În ultimele 24 de ore, pentru neregulile constatate au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 29.000 de lei.

Totodată, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 1.000 de lei, pentru nerespectarea Legii nr.171 din 2010, respectiv pentru deținerea unei cantități de material lemnos fără documente de proveniență.

Astfel de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*