Un șofer fara permis a ajuns in stare grava la spital în urma unui accident care a avut loc între Tulcea și Cataloi

Mașina condusă de bărbatul fără permis s-a lovit de un copac. FOTO IPJ Tulcea

Un individ inconștient a ajuns la spital în stare gravă după ce a provocat un accident rutier. Acesta s-a urcat la volanul unei mașini chiar dacă nu avea permis de conducere.

Accidentul s-a produs în seara de 25 august, între Tulcea și Cataloi. Potrivit reprezentanților IPJ Tulcea,  un bărbat în vârstă de 48 ani, din Tulcea, a condus  un autoturism în afara municipiului Tulcea și a pierdut controlul asupra autoturismului. Masina, un Tico, s-a izbit violent de un copac. A rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru îngriji medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*