Un copil de patru ani din Babadag s-a jucat cu chibriturile și a dat foc la casă. Bunica lui a făcut un atac de panică

Pompierii au intervenit și au stins în scurt timp incendiul. FOTO ISU Delta Tulcea

Copilul unei familii din Babadag, lăsat nesupravegheat, a reușit să dea foc locuinței. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, dar pagubele materiale au fost însemnate.

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag din cadrul ISU Delta Tulcea au fost solicitați în cursul zilei de joi, 28 martie, să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă din orașul Babadag.

Pompierii au intervenit și au reușit să stingă focul și să limiteze pagubele, dar chiar și așa au ars două camere și un hol al casei.

S-a stabilit că incendiul a izbucnit dintr-una din camere, unde un copil în vârstă de patru ani s-a jucat cu o cutie de chibrituri și a dat foc la lenjeria de pe pat.

Nimeni nu a fost rănit, dar proprietara casei, o femeie în vârstă de 60 de ani a avut un atac de panică, necesitând asistență medicală la fața locului, refuzând transportul la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*