Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de jandarmii tulceni

Parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de jandarmii tulceni. FOTO IJJ Tulcea

Jandarmii tulceni au depistat la sfârșitul săptămânii trecute, în zona unei parcări din municipiul Tulcea, doi bărbați, cu vârste de 28, respectiv 33 de ani, care ofereau spre comercializare 37 de parfumuri inscripționate cu numele unor mărci similare unor mărci înregistrate.

Întrebați despre proveniența produselor, persoanele în cauză le-au spus jandarmilor că le-au achiziționat, dar nu dețin acte doveditoare în acest sens și intenționează să le recomercializeze la un preț mai mare.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*