Tulcenii pot aplica pentru 150 locuri de muncă în domeniul agricol în Spania prin intermediul Reţelei EURES

Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook
Sediul AJOFM Tulcea. FOTO Facebook

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea, prin EURES România, anunţă organizarea unei selecții pentru ocuparea a 150 de locuri de muncă sezoniere în domeniul agricol (recoltare, ambalare fructe) în Spania. Selecția va avea loc în perioada 14 – 15 martie 2019 (începând cu ora 9.00) în Râmnicu Vâlcea, Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Râmnicu Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr.98, jud. Vâlcea.

Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida (Spania), care oferă locurile de muncă în agricultură, este compus din mai multe ferme dedicate producerii și comercializării fructelor (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.). Muncitorii vor lucra în câmp la culesul fructelor (mere, cireșe, nectarine, caise, etc.), curățatul pomilor, dar și în fabrică la aranjarea fructelor în lăzi și caserole.

Sunt oferite 150 locuri de muncă dintre care 100 de locuri de muncă sunt pentru femei, iar 50 pentru bărbați. Durata contractului: aprilie – septembrie 2019, cu posibilitate de prelungire până în luna noiembrie.

Persoanele cu domiciliul în județul Tulcea care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Tulcea pentru a fi înregistrate în baza de date. Înscrierea se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul agenției), copie act identitate, CV, adeverință medicală “apt pentru muncă”.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 11.03.2019, la selecție urmând a fi invitate doar persoanele care sunt înregistrate și au depus documentele menționate

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*