FOTO Explozie urmată de incendiu într-un apartament din Tulcea. Un adolescent și câinele său au fost salvați de pompieri

Băiatul și câinele au fost salvați de către pompieri. FOTO ISU Delta Tulcea

Pentru a se salva din flăcările izbucnite în apartament, un băiat rămas singur acasă s-a refugiat împreună cu câinele său pe balcon și a așteptat sosirea pompierilor.  

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în jurul orei 12:30 în municipiul Tulcea, în urma producerii unei deflagrații urmate de incendiu la un apartament. În momentul producerii evenimentului, în locuință era un băiat de 14 ani și un câine. Copilul s-a autoevacuat împreună cu animalul de companie al familiei în balcon, până a fost evacuat de pompieri.

La locul solicitării au intervenit 10 pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție la înălţime și un echipaj SMURD.

Echipajele de pompieri au evacuat copilul pe care l-au predat ambulanței SAJ sosite la fața locului, conștient și cooperant.

Pompierii au stabilit că deflagrația a fost produsă de mai multe recipiente sub presiune – tub spray, iar incendiul a izbucnit de la un scurt circuit electric.

Băiatul a suferit arsuri ușoare la nivelul membrelor superioare și a feței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*