FOTO Explozie urmată de incendiu într-un apartament din Tulcea. Un adolescent și câinele său au fost salvați de pompieri

Băiatul și câinele au fost salvați de către pompieri. FOTO ISU Delta Tulcea

Pentru a se salva din flăcările izbucnite în apartament, un băiat rămas singur acasă s-a refugiat împreună cu câinele său pe balcon și a așteptat sosirea pompierilor.  

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în jurul orei 12:30 în municipiul Tulcea, în urma producerii unei deflagrații urmate de incendiu la un apartament. În momentul producerii evenimentului, în locuință era un băiat de 14 ani și un câine. Copilul s-a autoevacuat împreună cu animalul de companie al familiei în balcon, până a fost evacuat de pompieri.

La locul solicitării au intervenit 10 pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție la înălţime și un echipaj SMURD.

Echipajele de pompieri au evacuat copilul pe care l-au predat ambulanței SAJ sosite la fața locului, conștient și cooperant.

Pompierii au stabilit că deflagrația a fost produsă de mai multe recipiente sub presiune – tub spray, iar incendiul a izbucnit de la un scurt circuit electric.

Băiatul a suferit arsuri ușoare la nivelul membrelor superioare și a feței.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*