Atenție șoferi! Circulație blocată pe DN 22, în Isaccea, din cauza unui accident

Circulație blocată pe DN 22, în Isaccea, din cauza unui accident. FOTO DRDP Constanța

Un accident rutier care, din fericire, nu s-a soldat cu victime, a avut loc, luni, 8 februarie, în jurul orei 11.00, pe DN 22, în  Isaccea, eveniment rutier în urma căruia circulația rutieră este blocată.

Potrivit Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, este vorba despre o coliziune între două autovehicule, produsă pe un carosabil umed, urmată de căderea unui stâlp de electricitate pe carosabil.

„Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri, iar la locul accidentului se află echipajul poliției rutiere și reprezentanți ai Secției de Drumuri Naționale Tulcea!, au precizat sursele citate.

La ora transmiterii acestei știri circulația în zonă a fost deviată pe străzi adiacente, dirijată de către poliția rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*