Tulcean prins de polițiști cu sute de petarde și artificii pe care nu avea dreptul să le dețină

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost prins de polițiștii tulceni în timp ce oferea spre vânzare sute de petarde și artificii pe care le deținea fără drept. Marfa respectivă a fost confiscată.

Inspectoratul de Poliție Județean Tulcea continuă activitățile prevăzute în cadrul acțiunii naționale ,,Foc de artificii,, pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice desfășurate de persoane fizice și juridice.

La data de 6 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică au identificat în localitatea Baia, județul Tulcea, un bărbat de 50 de ani, din localitate, care deținea fără drept și oferea spre vânzare, 680 de articole pirotehnice din categoria F1 și F2  (petarde și artificii ). Polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantități de articole pirotehnice descoperită.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept,, faptă prevăzută și pedepsită de art. 37 din Legea 126/1995, iar articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*