Tulcean arestat preventiv pentru trafic de drogri

Tulcea arestat pentru trafic de droguri. FOTO Poliția Română-DIICOT

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Tulcea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B. T. Tulcea, au organizat pe data de 13 martie, un flagrant delict asupra unui bărbat, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Tulcea.

Bărbatul în cauză era bănuit că ar fi comercializat droguri de risc și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în municipiul Tulcea. Polițiștii au identificat în autoturism 5 pungulițe din material plastic ce conțineau fragmente vegetale, un recipient din plastic cu capac ce conținea fragmente vegetale și 8 țigarete confecționate artizanal ce conțineau fragmente vegetale.

De asemenea, în urma testării conducătorului auto cu aparatul Drug Test, a rezultat că acesta se afla la volan sub influența substanțelor psihoactive.

În baza probatoriului administrat, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – B. T. Tulcea au dispus măsura reținerii, pentru 24 ore, față de bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de 13 martie a.c., persoana a fost prezentată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*