Doi adolescenți ce se întorceau de la furat au fost prinși de către polițiștii tulceni

barbat cu catuse arestat politia romana
Constănțean cu permisul suspendat, prins la volan în stare de ebrietate pe o stradă din Tulcea. FOTO cu rol ilustrativ

O patrulă a IPJ Tulcea a depistat în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie, pe strada Viitorului din municipiu, doi tineri suspecți, ce aveau câte o cutie de carton în brațe. La vederea oamenilor legii, cei doi au încercat să fugă și au aruncat cutiile.

Polițiștii au pornit în urmărirea suspecților, reușind în scurt timp să îl prindă pe unul dintre ei. Astfel s-a stabilit că atât acesta, cât și cel care a scăpat au are 18 ani și este din Tulcea.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că aceștia ar fi sustras dintr-un magazin alimentar de pe raza municipiului Tulcea, mai multe produse alimentare și pachete de țigări. În cutiile abandonate au găsit dulciurile furate, dar o parte din țigări, care se aflau asupra celui care nu a fost prins, nu au fost recuperate.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, tragerea la răspundere penală și recuperarea întregului prejudiciu, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*