Trei persoane au fost rănite într-un accident petrecut între Gărvan și IC Brătianu. Două dintre victime, cetățeni turci

Accident rutier. FOTO ISU Tulcea

Trei persoane au fost rănite vineri seara într-un accident rutier care a avut loc între localitățile Garvăn și I. C. Brătianu și în care au fost implicate două autoturisme. Două dintre victime sunt cetățeni turci.

Pompierii militari din cadrul Secției de Pompieri Măcin au intervenit vineri seara pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI în urma unui accident rutier produs pe DN 22E, între localitățile Garvăn și I. C. Brătianu, în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat trei echipaje de salvatori, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, precum și două ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

În urma evenimentului, au rezultat trei victime neîncarcerate (doi cetățeni turci și unul român), conștiente și cooperante. Acestea au fost preluate de echipajele medicale și transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor, prin deconectarea bornelor acumulatorilor celor două autoturisme.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*