Doi italieni prinși la braconaj cinegetic în apropiere de Babadag

arme vanatoare, braconaj, braconaj cinegetic
Armele de vânătoare găsite asupra suspecților de braconaj au fost reținute. FOTO Arhivă

În dimineața de 29 octombrie a.c, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea împreună cu reprezentanți ai Administrației Rezervației Biosferei Deltei Dunării au identificat în zona lacului Babadag, între localitățile Zebil și Babadag, doi bărbați cu vârstele de 65 și 68 de ani, cetățeni italieni, care efectuau activități de vânătoare în zona protejată a Rezervației Biosferei Deltei Dunării.

În cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 3 arme de vânătoare, cartușe și vânatul (păsări). Pe numele celor doi s-a întocmit dosar penal pentru sâvârșirea infracțiunii de braconaj cinegetic, conform art. 42 din Legea 407/2006, privind vânatul și a protecției fondului cinegetic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*