Trei curți inundate și o alunecare de teren pe DN 22. Traficul este blocat între Luncavița și Văcăreni

Inundații în județul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Trei curți inundate și o alunecare de teren pe DN 22, care a dus la blocarea traficului între Luncavița și Văcăreni, au avut loc duminică dimineața în urma avertizărilor meteorologice nowcasting Cod Portocaliu și Cod Roșu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea, pompierii au fost solicitați să intervină la o inundație a două curți, dar și pentru scoaterea apei din intravilanul localității IC Brătianu.

De asemenea, a mai avut loc o inundație a unei curții în localitatea Rachelu.

Totodată, s-a produs o alunecare teren pe DN 22 (E 87), iar traficul este blocat între Luncavița și Văcăreni.

La aceste intervenții participă un ofițer și 18 subofițeri, Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile afectate, iar mijloacele implicate trei autospeciale și patru motopompe din cadrul ISU și motopompele și utilajele din dotarea SVSU.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*