Pieton lovit de un șofer care a fugit de la locul faptei. El a fost identificat ulterior

Un pieton a fost lovit de un șofer care a fugit de la locul faptei, el fiind identificat ulterior.

La data de 16 noiembrie 2023, în jurul orei 12:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, la o intersecție din municipiul Tulcea, a avut loc un accident rutier.

Din cercetările efectuate de polițiștii ajunși la fata locului a reieșit că, un bărbat ar fi condus un autoturism pe strada Gavrilov Corneliu, iar la intersecție cu strada Războieni, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei persoane, pe care ar fi accidentat-o, părăsind ulterior locul faptei.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea.

Ulterior, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, de 29 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*