Trageri cu muniție de război în poligonul Babadag. Din acest motiv circulația rutieră între Enisala și Sălcioara va fi restricționată

Circulația pe DJ 222 va fi restric'ionată pentru că vor avea loc trageri cu muniție de război în poligonul Babadag.

În luna martie vor avea loc trageri cu muniție de război în poligonul Babadag, iar din acest motiv circulația rutieră între Enisala și Sălcioara va fi restricționată.

Consiliul Județean Tulcea a anunțat că în perioada 02 martie – 04 martie și 23 martie – 24 martie, între orele 08.00-23.00, în poligonul Babadag, situat între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara, pe DJ 222, se execută trageri cu muniție de război ziua și noaptea, conform adresei Ministerului Apărării Naționale – Unitatea Militară 02025 Babadag.
Circulația pe DJ 222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea șefului pazei poligonului. Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805, 0745736741.

“În vederea respectării măsurilor de siguranță a tragerilor, pentru buna desfășurare a activităților în perioada și la intervalele orare mai sus menționate, recomandăm să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara ruta: Babadag – DN 22 – localitatea Ceamurlia De Jos – localitatea Jurilovca – DJ 222 – localitatea Sălcioara (și retur). Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus poate duce la consecințe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare”, a transmis Consiliul Județean Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*