Două tinere au fost rănite într-un accident rutier petrecut în municipiul Tulcea

La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulanțe ale SAJ Tulcea. FOTO SAJ Tulcea

Două tinere din județul Tulcea au fost rănite ușor în urma unui accident rutier petrecut, miercuri noapte, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat faptul că în noaptea de 15/16 iulie, o tânără în vârstă de 23 de ani, din localitatea Malcoci, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Viticulturii, din municipiul Tulcea, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers, întrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 46 de ani, din Tulcea, care circula în același, încadrat pentru a efectua viraj la stânga.

„În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului și a unei tinere de 18 ani, pasager în același auto. Ambii conducători posedau permis de conducere și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice”, au precizat polițiștii tulceni.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continua pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*