Incendiu într-un bloc cu patru etaje din Tulcea. O adolescentă de 15 ani a sărit pe geam

Incendiu într-un bloc cu patru etaje din Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

O fată de aproximativ 15 ani a ajuns la spital, în seara zilei de miercuri, 27 octombrie, după ce a sărit de la etajul patru al unui bloc din Tulcea, în timp ce locuința sa fusese cuprinsă de flăcări. Alte două persoane au fost duse la spital după ce s-au intoxicat cu fum.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit, în jurul orei 21.35, la un bloc de locuințe situat pe strada Eternității din municipiul Tulcea. La fața locului au intervenit de urgență cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și o ambulanță SAJ.

„Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul patru și se manifesta generalizat într-un dormitor al imobilului. La sosirea forțelor de intervenție, în exteriorul blocului a fost găsită o persoană de sex feminin, de aproximativ 15 ani, conștientă, ce prezenta multiple traumatisme în urma căderii de la înălțime. Aceasta a fost preluată de ambulanță și transportată la UPU Tulcea. De asemenea, au fost transportate la spital, încă două persoane, ce s-au autoevacuat din apartament, intoxicate cu fum”, au precizat sursele citate.

Prin intervenția promptă a pompierilor incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 de minute, împiedicând extinderea flăcărilor la restul locuinței.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Incendiu într-un bloc din Tulcea. O fată de 15 ani a sărit de la etajul patru – Stiri.Fun

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*