TLnews TV: Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea: “Este foarte important ca munca mea să se concretizeze în atragerea a cât mai multe fonduri europene. Este singura șansă pentru ca Tulcea să se poată dezvolta”

Ștefan Ilie, primarul municipiului Tulcea. FOTO Paul Alexe

Pe timpul studenției, perioadă pe care a parcurs-o la Constanța, la Universitatea “Ovidius” – Facultatea de Istorie, i se spunea “Luncavița”, după numele comunei natale, despre frumusețile căreia le vorbea colegilor săi în fiecare zi. La 26 de ani, în 2004, Ștefan Ilie a devenit primar al comunei tulcene, funcție pe care avea să o păstreze, în patru mandate consecutive, până în 2020. A promovat tradițiile și oamenii satului, și-a ales o echipă cu care a făcut din Luncavița una dintre comunele din România cu cea mai bună absorbție de fonduri europene, iar în 2020 a decis că este momentul să treacă la un alt nivel în administrația publică locală.

Nu pot avea multe calități. Ar fi ideal. Însă am și defecte multe”.

Așa se autocaracteriza invitatul jurnalistului Paul Alexe, la TLnews TV. În urmă cu șase luni de zile își începea mandatul de primar al municipiului Tulcea, iar acum vine în fața dumneavoastră pentru a dezvălui viziunea sa despre cum și ce ar trebui să arate și să devină Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*