TLnews TV: Primarul și viceprimarul comunei Nufăru vorbesc despre proiectele derulate în localitate

Primarul comunei Nufăru, Ion Dănilă, și viceprimarul localității, Ciprian Ionuț Solomencu. FOTO Adrian Boioglu

Primarul comunei Nufăru, Ion Dănilă, și viceprimarul localității, Ciprian Ionuț Solomencu, vorbesc într-o emisiune de la TLnews TV despre proiectele din comună.

Cei doi au adus în discuție teme importante pentru localnici, cum ar fi infrastructura și educația. Primăria Nufăru a început lucrările la o grădiniță, dar acestea au fost oprite și administrația locală caută surse de finanțate petnru a duce proiectul la bun sfârșit. De asemenea, primarul și viceprimarul povestesc despre dispensarul construit de la zero în comună.

Primăria Nufăru dorește să țină în localitate tinerii, dar și să aducă alții, așa că are un proiect în care oferă terenuri pentru aceștia.

2 Comments

  1. Bravo lor,Sincer Poate CINEVA se sesizează și cu..primarul din Pardina, Tulcea.Acesta tocmai a cheltuit 30 000 mii euro, acum o săptămână,ca să cumpere un….ATV care lux.Vrea ca tinerii să învețe motociclism Pardina,polul sărăciei.Oamenii care locuiesc la blocuri își fac nevoile în găleți,apă la robinet vine când primarul este acasă,a aprobat iluminat public și a…demontat becurile pe motiv că trebuie să facă economie la buget.Vai steaua lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*