Un bătrân din Hamcearca, găsit de pompierii tulceni carbonizat în locuința distrusă de un incendiu

Un bătrân de 87 de ani, din Hamcearca, și-a găsit sfârșitul în casa cuprinsă de flăcări. FOTO: ISU Tulcea

Un bărbat în vârstă de 87 de ani a fost găsit mort, duminică dimineață, în locuința ce i-a fost distrusă de un incendiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, salvatorii tulceni au fost solicitați să intervină, duminică dimineață, în jurul orei 04.50, pentru a lichida un incendiu ce se manifesta la o casă de locuit din localitatea Hamcearca. Pentru gestionarea situației de urgență, au fost dislocate două echipaje formate din nouă subofițeri, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SAJ.

„Ajunși la locul intervenției, aceștia au constatat că focul se manifesta generalizat, în interiorul locuinței, cu degajări mari de fum. Echipajele de intervenție, împreună cu echipajul SVSU Hamcearca, au procedat la localizarea și lichidarea incendiului. În urma evenimentului, un bărbat în vârstă de 87 de ani, care se afla în interiorul locuinței la momentul izbucnirii incendiului, a fost găsit carbonizat”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost o scânteie provenită de la sobă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*