TLnews TV: Andaluzia Luca prezintă proiectele pe care le dorește realizate în municipiul Tulcea

Andaluzia Luca, consilier PSD Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Andaluzia Luca, consilier PSD Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Andaluzia Luca, consilier local din partea Partidului Social Democrat în cadrul Consiliului Local Municipal Tulcea, a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu.

Cu acest prilej, Andaluzia Luca a afirmat că împreună cu echipa de consilieri social-democrați va urmări ca mai multe proiecte să fie realizate de către administrația locală a municipiului Tulcea. Printre acestea se află asfaltarea străzilor, realizarea de locuri de parcare, utilități la standarde normale pentru fiecare cetățean.

De asemenea, Andaluzia Luca a precizat că Asociația de Dezvoltare Intercomunitară, pe care o reprezintă, a primit în 2021 premiul pentru cea mai bună asociație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*