Jandarmul tulcean Sorin Andrici a primit Ștafeta Veteranilor Invictus, la Monumentul Independenței

Jandarmul Sorin Andrici a preluat Ștafeta Invictus. FOTO Jandarmeria Tulcea
Jandarmul Sorin Andrici a preluat Ștafeta Invictus. FOTO Jandarmeria Tulcea

Ștafeta Veteranilor Invictus a ajuns sâmbătă seara la Tulcea și a fost primită atât de jandarmi, cât și de reprezentanți din cadrul mai multor instituții.

“Camarazii noștri din județul Constanța au purtat ștafeta în alergare și pe bicicletă până în orașul nostru, unde au predat-o mai departe colegului nostru, Sorin Andrici, la Monumentul Independenței.

El o va duce marți, 10 octombrie, în alergare la Galați, unde ștafeta va fi preluată de ceilalți voluntari Invictus.

Sorin nu va fi singur pe acest traseu, ci va fi însoțit, ca și în ceilalți ani, de o echipă pe care o coordonează, formată din colegi, dar și alți voluntari cu spiritul Invictus.

Ștafeta Veteranilor Invictus, ajunsă la a X-a ediție, se desfășoară anul acesta în perioada 4-25 octombrie”, au precizat reprezentanții Jandarmeriei Tulcea.

Evenimentul, organizat anual la nivel naţional sub egida Ministerului Apărării Naţionale, promovează memoria eroilor români prin intermediul sportului.
500 de voluntari Invictus, purtători ai ştafetei, alergători şi ciclişti, militari şi civili, vor parcurge mai bine de 3.300 de kilometri, pe trei trasee – albastru, galben şi roşu. Traseele vor porni de la Pitești (start, 11 octombrie), București (start, 5 octombrie) și Călărași (start, 4 octombrie) și vor ajunge toate la Carei, în ziua de 25 octombrie.

Cel mai important moment va avea loc de Ziua Armatei, pe 25 Octombrie, la Carei, unde Ştafeta Veteranilor Invictus va prezenta simbolic onorul tuturor celor care s-au jertfit pe câmpul de luptă pentru România şi poporul român.

Echipa din Tulcea va avea de parcurs traseul roșu, având și misiunea de a poposi la toate monumentele ridicate în cinstea eroilor care s-au sacrificat pentru patrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*