Tânără de 21 de ani, rănită într-un accident rutier petrecut pe DJ 222 Agighiol – Tulcea

Accident de circulație petrecut luni seară, pe DJ 222 Agighiol – Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un accident de circulație, în urma căruia o tânără în vârstă de 21 de ani a fost rănită, s-a petrecut luni seară, pe DJ 222 Agighiol – Tulcea.

Potrivit polițiștilor tulceni, din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani, din Sarichioi, în timp ce conducea o mașină pe DJ 222 a părăsit partea carosabila, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat rănirea unei tinere de 21 de ani, din Babadag, pasager în autoturism.

Conducătorul poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*