Pompierii au intervenit pentru stingerea a trei incendii produse în județul Tulcea, în ultimele 24 de ore

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu.FOTO ISU Tulcea

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Delta” al județului Tulcea au intervenit în ultimele 24 de ore, pentru stingerea a trei incendii, produse pe raza județului Tulcea.

Unul dintre incendii s-a produs în cursul zilei de ieri, 21.02.2024, în jurul orei 18:45, în apropiere de localitatea Zebil, la vegetație stuficolă.

Către locul evenimentului s-au deplasat salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere și SVSU Sarichioi.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiu se manifesta cu flacără deschisă, propagându-se cu ușurință din cauza vântului.

După aproximativ 4 ore, incendiu a fost lichidat iar în urma focului a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 30 ha.

De asemenea, ale două incendii s-au produs în seara zilei de ieri și în această dimineață, în localitatea Niculițel și în localitatea Parcheș.

În jurul orei 20:45, prin apel la numărul unic de urgență 112, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă, în localitatea Niculițel.

Către locul intervenției s-au deplasat salvatorii din cadrul Detașamentului Tulcea, cu 2 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și SVSU Niculițel.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu degajări mari de fum la o cameră și la acoperișul locuinței.

Forțele de intervenție au procedat la localizarea și lichidarea incendiului, înlăturând pericolul de propagare a focului la întreaga clădire.

Cauza probabilă de producere a fost stabilită ca fiind un coș de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*