Șofer prins pe o stradă din Tulcea în timp ce conducea o mașină sub influența substanțelor psihoactive

Un șofer a fost prins pe o stradă din Tulcea în timp ce conducea o mașină sub influența substanțelor psihoactive.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 02 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tulcea au identificat în trafic un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Barajului din aceeași localitate, iar în urma testării acestuia cu aparatul Drug Test, rezultatul a fost pozitiv.

“Ulterior, au fost prelevate mostre biologice necesare stabilirii existenței sau inexistenței substanțelor psihoactive.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive” – IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*