O tânără dată dispărută de acasă dinainte de Codul Roșu a fost găsită rătăcind pe faleza din Tulcea

Faleza din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Polițiștii tulceni au deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de lipsire de libertate în cazul unei adolescente din municipiul Tulcea. Aceasta a fost dată dispărută în data de 5  februarie și a fost găsită rătăcind pe faleza din municipiu în data de 8 februarie. 

Polițiștii tulceni au fost sesizați în cursul zilei de 7 februarie, polițiștii tulceni au fost sesizați de către o femeie din Tulcea, cu privire la faptul ca, fiica sa de 19 ani ar fi plecat de la domiciliu în data de 5 februarie și nu ar mai fi revenit.

În baza sesizării, polițiștii au efectuat activități de căutare, iar la data de 8 februarie, tânăra ar fi fost găsită în zona falezei municipiului Tulcea.
Aceasta a fost condusă la spitalul județean pentru a fi supusă unor investigații medicale deoarece era confuză în declarații.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, în scopul stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*