Șofer de 34 de ani din Măcin, prins băut la volan

Echipaj de poliție din cadrul IPJ Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un șofer în vârstă de 34 de ani din Măcin a fost prins de polițiști băut la volan, aparatul etilotest înregistrând o concentrație de 0,68 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

La data de 9 octombrie a.c., polițiștii tulceni au identificat în trafic un bărbat, de 34 de ani, din orașul Măcin, judeţul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe raza orașului Măcin, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,68 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*