Țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră în portul Sulina

Țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră în portul Sulina. FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit la bordul unei nave acostate în portul Sulina, ascunse în sala de mese, cantitatea de 2.000 de pachete de țigări, proveniență duty free.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră tulceni au efectuat duminică, 08 mai, controlul de sosire asupra unei nave sub pavilion Palau. Cu această ocazie, în sala de mese, au fost descoperite, ascunse și nedeclarate, 2.000 pachete de țigări, proveniența duty free, fără timbru fiscal.

Țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*