FOTO A început vaccinarea în centrele organizate în municipiul Tulcea și în orașul Măcin

A început campania de vaccinare în Tulcea. FOTO Prefectura Tulcea

Prefectura Tulcea a anunțat că pe data de 4 ianuarie a început vaccinarea din etapa I, pentru persoanele incluse în categoria lucrătorilor din domeniile sănătății și social – sistem public și privat din județul Tulcea, în centrele de vaccinare organizate la sediul Colegiului medicilor și la Secția Psihiatrie a Spitalului județean Tulcea, respectiv la sediul Spitalului orășenesc Măcin.

În funcție de solicitările primite de la centre au fost distribuite în prima fază 975 de doze de vaccin destinate vaccinării personalului sanitar din județul nostru, din care 865 la Tulcea și 110 la Măcin.

Dozele de vaccin au fost distribuite centrelor în această dimineață, iar vaccinarea a început în funcție de planificarea fiecărui centru, în condiții optime.

Subprefect Carmen Caloianu a verificat personal fiecare centru de vaccinare din municipiul Tulcea, după care a avut la sala de videoconferințe a prefecturii o ședință cu primarii din cele opt centre de vaccinare din etapa a doua, cu privire la chestiuni organizatorice ale acestor centre de vaccinare din municipiul Tulcea, orașele Babadag, Isaccea și Măcin, precum și comunele Luncavița, Murighiol, Sarichioi și Topolog.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*