Șofer băut și cu permisul suspendat, depistat de polițiști în localitatea Baia

Un șofer băut și cu permisul suspendat a fost depistat de polițiști în localitatea Baia.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 26 ianuarie 2024, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au identificat în trafic pe raza localității Baia, un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani , care la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost de 0,60 mg/L alcool pur în aerul expirat.

De asemenea în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că,  bărbatul avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*