VIDEO Ambarcațiuni distruse într-un incendiu, pe strada Energiei din municipiul Tulcea

Ambarcațiuni distruse într-un incendiu pe strada Energiei din municipiul Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Pompierii Detașamentului Tulcea au fost solicitați să intervină luni, 21 februarie, pentru lichidarea unui incendiu produs la o ambarcațiune pe strada Energiei din municipiul Tulcea.

La fața locului au fost direcționate două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 25 de minute, iar în urma acestuia au ars două ambarcațiuni și au fost afectate și trei autoturisme dezmembrate.

Nu au fost înregistrate victime, iar prin intervenția promptă a pompierilor alte două ambarcațiuni au fost salvate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost stabilită ca „foc deschis în spații deschise”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*