Serviciul Caziere din cadrul IPJ Tulcea și-a reluat activitatea cu publicul

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Începând cu data de 20 mai, programul de lucru cu publicul la nivelul ghișeelor pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea – Sediul I.P.J. și Polițiile Orașelor Babadag, Măcin, Isaccea și Sulina a revenit la programul obișnuit.

În contextul actual, în scopul limitării răspândirii infecției cu noul coronavirus în rândul populației, se vor respecta obligatoriu, următoarele măsuri de protecție:

  • Purtarea măștii de protecție atât de către petenți cât și de polițiști;
  • Păstrarea distanței de siguranță între petenți;
  • Dezinfectarea obligatorie a mâinilor la ghișeu;

Cererile de eliberare a certificatelor de cazier judiciar și de integritate comportamentală vor fi depuse în conformitate cu prevederile art.28 din Legea nr. 290/2004 republicată ” Cererea – tip, cu datele cu caracter personal completate și motivată, se depune de către persoana fizică electronic sau personal, la orice unitate ori subunitate de poliție în care funcționează ghișeu de eliberare a certificatelor de cazier judiciar.”

Astfel, documentele sus menționate pot fi depuse atât pe adresa de e-mail Cazier@tl.politiaromana.ro sau pe fax, la numărul 0240506747, cât și în mod direct, la sediul unității de poliție.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*