Amenzi de peste 100.000 de lei aplicate, astăzi, de polițiștii tulceni de la Rutieră. Recordul de viteză a fost de 172 Km/h

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, în cooperare cu Poliția Orașului Babadag și Secția 3 Poliție Rurală Baia, au desfășurat vineri, 30 iulie, o acțiune pe linia respectării regimului legal de viteză pe DN 22D, Ciucurova – Caugagia – 2 Cantoane.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea, în cadrul acțiunii au fost aplicate 88 de sancțiuni contravenționale, din care 79 au fost acordate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor aplicate de polițiști a fost de 103.095 de lei.

Cele mai mari depășiri ale vitezei regulamentare înregistrate de aparatul radar din dotarea polițiștilor au fost, în localitate, de 122 km/ora, iar în afara localității, de 172 km/oră.

De asemenea, polițiștii au reținut 14 permise de conducere.

În continuare, polițiștii sunt prezenți pe raza întregului județ, în vederea supravegherii traficului rutier și a prevenirii accidentelor rutiere de orice fel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*