Se deschide procedura de nominalizare a punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare care vor funcționa anul viitor în perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării și în zonele limitrofe

Actele de reglementare pentru activitatea de pescuit comercial în Delta Dunării pot fi prelungite

Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) Tulcea informează agenții economici că are obligația să nominalizeze punctele de debarcare și centrele de primă vânzare care vor funcționa în anul 2021 în perimetrul RBDD și în zonele limitrofe, în vederea practicării pescuitului comercial în habitatele piscicole naturale din ariile naturale protejate.

„Având în vedere că procedura de nominalizare a punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare este una de durată (implică analiza documentațiilor depuse, verificarea în teren, după caz, verificarea raportărilor depuse, nominalizarea și organizarea comisiei de analiză, etc) și presupune implicarea altor instituții (ANPA, DSVSA, etc), pentru a nu afecta emiterea celorlalte acte de reglementare aferente anului 2021 (viză permis de pescuit, emitere autorizații de pescuit comercial, emitere autorizații de capturare și achiziție, etc.) ARBDD a demarat procedura în vederea nominalizării punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare din perimetrul Rezervației Biosferei Delta Dunării și din zonele limitrofe”, au transmis reprezentanții instituției.

Prin urmare, solicitările de nominalizare a punctelor de debarcare și a centrelor de primă vânzare (PD/CPV) pentru anul 2021 se vor depune la ARBDD Tulcea, până la data de 30.11.2020. În vederea nominalizării punctului de debarcare și a centrului de primă vânzare pentru anul 2021, se vor depune la ARBDD Tulcea următoarele documente:

  • cerere, conform modelului anexat;
  • autorizația sanitară veterinară/document de înregistrare sanitară veterinară emis/emisă de DSVSA;
  • autorizația de mediu emisă de ARBDD Tulcea sau APM Tulcea/permis de desfășurare activitate emis de ARBDD, după caz;
  • declarație privind activitatea desfășurată în anul 2020 ( nr. pescari, cantitate pește, alte informații relevanțe, etc);
  • contract cu CPV pentru anul 2021, după caz.

Depunerea documentelor se va realiza numai prin poșta, e-mail sau fax. Persoanele interesate se pot adresa instituției prin poștă, telefon/fax sau prin e-mail la următoarea adresă: Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Str. Portului, nr. 34A, Tulcea, România; E-mail: arbdd@ddbra.ro; Tel.: +40 240 518945; Fax: +40 240 518975

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*