Incendiu neobișnuit în localitatea tulceană Greci. Un cuib de barză a luat foc după ce pe stâlp a avut loc un scurt-circuit

Un scurt circuit a aprins cuibul de barză. FOTO ISU Delta Tulcea

Secția de pompieri Măcin a ISU Delta a fost solicitată să intervină în seara de 8 februarie în localitatea Greci, unde un cuib de barză, de pe un stâlp, a luat foc.

Pompierii au intervenit cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 6 subofițeri dar au avut nevoie și de intervenția distribuitorului de energie electrică pentru oprirea tensiunii. Pentru că stâlpul era în imediata apropiere a unei case, exista risc de propagare la aceasta.

Din fericire, pompierii au reușit să stingă focul izbucnit din cauza unui scurt circuit electric în scurt timp, înainte să se extindă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*