Școala din Sfântu Gheorghe își caută profesor de matematică pe Facebook

Primăria din Sfântu Gheorghe

Chiar dacă școala a început de trei săptămâni, copii din localitatea Sfântu Gheorghe încă nu fac matematica, pentru că nu au profesor. 

Situată la 120 de kilometri de municipiul Tulcea și cu acces naval și rutier doar de la Sulina, localitatea Sfântu Gheorghe nu este tocmai în drumul și printre primele opțiuni ale cadrelor didactice. Așa se face că la noul început de an școlar, elevii s-au trezit că nu au toți profesorii. Le lipseau cel de Istorie – Geografie și cel de Matematică. Primul post s-a ocupat, dar cel de Matematică a rămas vacant. Și pentru că nimeni nu este atras de ideea de a fi profesor într-o zonă minunată a României, comunitatea a dat sfoară în țară.

„Se caută profesor de matematica! Nu este logline-ul unui scenariu de film ci, din păcate, realitatea: este aproape 1 octombrie și școala din Sfântu Gheorghe, Tulcea nu are încă profesor de matematică. Ne ajutați să spread the word și să găsim împreună profesorul de matematică pe care îl așteaptă copiii din sat? Mulțumim pentru idei și/ sau share“, sună anunțul postat pe pagina de Facebook a Festivalului de Film Independent Anonimul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*